Τατουάζ Καλλιθέα Αττική - CM Tattoos - Αναστασάκος Παναγιώτης - Τατουάζ Αθήνα Αττική

Τατουάζ Καλλιθέα Αττική - CM Tattoos - Αναστασάκος Παναγιώτης - Τατουάζ Αθήνα Αττική

9504 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Λασκαρίδου 100
Περιοχή: Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 2109560992
Κινητό: -
Τ.Κ.: 17676
Κατηγορία: TATTOO - PIERCING
Fax: -
Υπεύθυνος: Αναστασάκος Παναγιώτης
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.cmtattoos.gr
Οι υπηρεσίες μας, για 22 συνεχή χρόνια αποδείχτηκαν όχι μόνο αγαπητές, αλλά και επαρκείς, ενημερωμένες και σε επίπεδο υγιεινής υψηλών απαιτήσεων. Υπηρεσίες, σταθερές και ευχάριστες για όλους και όλες που μας εμπιστεύτηκαν και μας εμπιστεύονται, την πολύ όμορφη εμπειρία της διαδικασίας, δημιουργίας του ΤΑΤΤΟΟ τους. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αγάπη για την τέχνη, η ορθή γνώση χρήσης υλικών και η σωστή εκτέλεση οποιαδήποτε τεχνικής, εγγυούνται μια υπέροχη εμπειρία, κατά την δημιουργία του ta...
9504 Επισκέπτες:

Λασκαρίδου 100, Καλλιθέα

9504 Επισκέπτες:

Οι υπηρεσίες μας, για 22 συνεχή χρόνια αποδείχτηκαν όχι μόνο αγαπητές, αλλά και επαρκείς, ενημερωμένες και σε επίπεδο υγιεινής υψηλών απαιτήσεων.

Υπηρεσίες, σταθερές και ευχάριστες για όλους και όλες που μας εμπιστεύτηκαν και μας εμπιστεύονται, την πολύ όμορφη εμπειρία της διαδικασίας, δημιουργίας του ΤΑΤΤΟΟ τους.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αγάπη για την τέχνη, η ορθή γνώση χρήσης υλικών και η σωστή εκτέλεση οποιαδήποτε τεχνικής, εγγυούνται μια υπέροχη εμπειρία, κατά την δημιουργία του tattoo σας.
Είναι λοιπόν μια υπεύθυνα ώριμη και σημαντική απόφαση, αλλά και σοβαρή ευθύνη να δημιουργούμε χρονικές άγκυρες μέσω της τέχνης της δερματοστιξίας (ΤΑΤΤΟΟ).

Πάντα ενημερωμένοι σε θέματα υλικών, υγιεινής αλλά και προσωπικής ανάπτυξης, στην καθοδήγηση σας στο πολύ όμορφο ταξίδι, από την κατασκευή σχεδίου μέχρι την ενδελεχή επεξήγηση και εκτέλεση της επουλωτικής διαδικασίας από εσάς του ιδίους…

Συνεπώς η δημιουργία ενός ταττου είναι πολυπαραγοντική και απαιτεί την ομαλή και ειλικρινή επικοινωνία και των δυο εναγόμενων (καλλιτέχνη και συλλέκτη ) αλλά και την μεταξύ τους σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε κάτι μοναδικό, οποιαδήποτε τεχνική, χρώμα ή όχι, με μηδενικό ρίσκο, με κατανόηση και ευχάριστη ατμόσφαιρα, δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε και να διαπιστώσετε οι ίδιοι, πόσο άνετη και ευχάριστη μπορεί να γίνει η δημιουργία του τατουάζ σας.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Αναστασάκος
(C.M.T)

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Τατουάζ στην Καλλιθέα Έτοιμα Σχέδια
Υπηρεσίες Τατουάζ στην Καλλιθέα Χειροποίητα Σχέδια Τατουάζ
Υπηρεσίες Τατουάζ στην Καλλιθέα Διόρθωση Τατουάζ
9504 Επισκέπτες:

Λασκαρίδου 100
Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 2109560992

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
12:00 - 20:00
Τρίτη:
12:00 - 20:00
Τετάρτη:
12:00 - 20:00
Πέμπτη:
12:00 - 20:00
Παρασκευή:
12:00 - 20:00
Σάββατο:
12:00 - 20:00
Κυριακή:
Κλειστά